CLICK HERE

Monday, January 30, 2012

demam

Assalamualaikum

Entry kali ni sangat simple kot..just nak bagitau my rumet and saya demam secara berjemaah!! uwaaaa~ tengah2 syok berBBT sekali suhu mencanak naik. Dehh..selamat tinggal BBT chart ku untuk this cycle. tsk! keciwaaa tak sempat hasilkan BBT chart untuk first cycle after operate aritu. huhu. 

Dah la arini dah CD yg ke 26. ermmm. tapela. next cycle la buat BBT chart.tskkk! Kalau demam saje tape ni plus ngan selsema plus ngan sakit tekak plus sakit kepala plus rasa nak muntah2. Pakej lengkap la orang kate demam kali nie. Badan rasa lemah gle nak buat ape pon tak vley. ;(



p/s: sori sgt2 x dpt nak reply komen2 korang. huhu. Tak vley lepak lame2 depan pc kepala mudah pening. huhu. Next time saya reply k. Saya baca komen korangtau! :) Thanks bbyk2 sudi sharing info semasa. sayang korang sume ketat2!! xoxo. ;)

3 comments:

  1. sweet tooth: Alhamdulillah kami dah sembuh. Thanks for ur doa dear. :)

    mahujadiibu: Thanks for ur doa dear. :)

    ReplyDelete