CLICK HERE

Wednesday, June 20, 2012

Herba Maharani (Te Zhi Bai Feng Wan)

Assalamualaikum

Saya bukan agen Hai-O Marketing yang nak jual PB atau herba maharani untuk kesuburan untuk kesihatan atau seangkatan dengannye hahaha! ;p Saya adelah insan naif yang masih lagi berTTC tapi separuh jiwa dah berlalu pergi. Ye saya dah start nak fed up. tsk! :(

Malas dah nak counting recycle days, nak amek body temperature, nak tengok mukus ade ke tak, nak check ovulation la. Malas! Stop! Kalau lekat, ade lah..kalau tak bukan rezeki kami. And people out there please stop asking us bila lagi nak bertiga bila lagi nak dapat baby bla bla.. Saya sentap ok! Tamo kawan tamo layan. Hanya yang merasai yang mengetahuinya dan menghargainya kan kan? :) 

Oke lah udah udah ler tu majuk nye ye hihi! Dulu before operate cyst saya ade cite kan yang saya ade beli herba maharani nak kecutkan cyst la ape la dah last sekali herba tu sampai sekarang tinggal dalam laci tanpa di usik! hahahaha! Sebab time tu doc cakap satu je jalan untuk hilangkan cyst tu iaitu operation! baiklah kita operate la tayah try alternatif lain. Sila bungkus sume jamu2 ubat-ubatan dah silalah serah diri untuk disembelih ahahaha. And now, after 6 months saya dah bebas dari cyst tu. alhamdulillah. Saya sihat dah :)

Tapi kan sebab saya dah terbeli herba tu sayang la plak nak buang cam tu je. So saya rasa baik saya makan jela. Alang-alang dah beli bukan murah lak tu hihi. Dasar cheapskate!! hahaha. Tape usaha lagi walaupun dah angkat bendera putih. Orang cakap rezeki ade di mana-mana kan. hihi. Ala kalau sape2 nak tau pasal benda alah ni google je confirm berlambak-lambak info sebab orang jual sekali ngan PB yang meletup letup iklan die tu dari agen Hai-O Marketing. Saya malas la nak tepek kat sini kang ade orang ingat saya jual benda ni. hahaha. *_*

Dan alhamdulillah setelah dekat sebulan saya dok ting tong ting tong dengan period saya, hari ni dah clear. Syukur alhamdulillah akhirnya nak jugak dia stop dan esok saya bleh start makan herba maharani ni sampai habis. 25 biji sehari selepas period sampai habis 300 biji sekotak tu. Semoga herba maharani mampu memberi sinar harapan pada saya amin :)

gambar hasil men'google' hihi ;p

Saya ni kan jenis suka sangat men'google', so aritu saya ade ter'google' pasal testimoni orang yang pakai herba maharani ni. Ade tu yang makan sekali je terus lekat. Dah name testimoni kan, takkan nak tulis yang tak berjaya mesti tulis yang berjaya kan. hahaha! demmm! So saya positifkan diri..insyaAllah mungkin rezeki saya ade di situ. Doa-doakan yang mane terbaik untuk kita :)

Lekat tak lekat tu bukan atas power tak power tapi atas rezeki ok? Jangan lah gelabah sangat nak hukum orang yang tak de rezeki ni tak power la gemuk la tak subur la ape la. Ingat! Rezeki tu Allah yang tentukan, kalau DIA kata belum rezeki maka belum lah jangan bercakap macam orang tade akal. Gemuk ke tak power ke die dah Allah cakap tu rezeki die memang die akan dapat rezeki tu. Ari ni rezeki awak esok lusa mane la tau rezeki dia kan. Tak boleh ke tak men'down'kan orang? Doakan lah yang terbaik untuk orang yang tak ber nasib baik dan itulah yang terbaik :)

4 comments:

  1. Insya'allah akan sampai juga rezeki kita...
    manalah tau dengan makan herba maharani ni terus lekat. kalau bkn sbb utk dpt baby pun, mgkin herba maharani tu supplement utk kesihatan lain.
    good luck ye!

    ReplyDelete
  2. iAllah..amin :) thank you Beauty of Soul! :)

    ReplyDelete
  3. Insyallah akan sampai saat itu.. Ros lmbt jugak lekat, alhamdulillah jarak baby 1st and 2nd allah bg dekat... Jgn pikir sgt.. Ros pun pnah merajuk xmau mkn apa2 n fikir byk.. Dlm time tu alhamdulillah lekat :)

    ReplyDelete
  4. oh ye ke ros? ermm hope la ade harapan cam ros gak. :)

    ReplyDelete