CLICK HERE

Sunday, February 15, 2015

1 year plus plus orediii

Assalamualaikum 

cipta sejarah ni tetibe update blog selepas setahun lebih menyepi hahaha. *malu*
 
Alhamdullilah saya dah selamat bersalin pada 10ramadhan 08/07/14 yg lepasssss hahahaa. 7 bln dah berlalu tp hegeh2 gak nak bagitau.

Selepas 5 tahun derita menunggu zuriat tp dibalas dgn dipermudahkan bersalin. Alhamdulillah! Allahuakbar!

Tanpa sebarang tanda sakit mcm nk sengugut je. 6.30ptg pg hospital. check bukaan 6 cm. 7.43mlm bersalin dgn sorang je midwife. *tu pon di  tgh berbuka kene panggil haha*. Teran sket je bby keluar bersama air ketuban. Baby bersih mcm dh dibersihkan. Sblm teran sempat lagi berbuka dgn kurma sebijik bersama air zam zam. Aritu sy puasa k! Tgh hari tu siap mop lantai, cari resepi utk masak berbuka hahaha. sekali berbuka dlm labour room. Tula kan, kita mampu merancang, Allah yg menentukan. Tak terpk langsung akan bersalin that day. 37w6d. Alhamdulillah. :)


Its a BOY!

dah 7 bln pon. dah blh mengesot dan merangkak sket2. smlm dh tumbuh gigi :D


Kepada yang sedang memghadapi ujian seperti ujian saya yang lepas. Jangan putus asa k. Terus berdoa. Kita senasib just rezeki saya dah sampai. Saya sentiasa doakan utk kalian :)



4 comments:

  1. ya Allah bestnye besalin mcm tu je ...sngnyee....mintak2 sy dipermudahkan mcm tu jgk..hee..btw..tahniah for the baby and tahniah berjaya update blog..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Rezeki sy mudah bslin kali ni. :) thank you *blushing* hahaha. Btw, gud luck mummy to be! :) bila due?

      Delete
  2. Assalamualaikum akak, alhamdullilah taniah. lama menghilang.. heee beza sebulan je dengan anakanda sheila Muhammad Adam Husni. hehee nama anak apa kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm sis. Tq! Hahaha. Tula. Nasib baik ade lg blog ni sheila :D laaa yeke? Tahniah utk awak gak. ;) ooo. Name dia luqmanul hakim.

      Delete